top of page

ВНЖ для украинцев. Пошаговая инструкция



Як українським біженцям подати на гуманітарну візу в Бразилії

Для українців, які шукають притулок у Бразилії, ми підготували поетапний посібник щодо отримання гуманітарної візи, яка дозволяє претендувати на вид на проживання з гуманітарних причин. Ось необхідні кроки:


  1. Заповнення анкети на сайті SISMIGRA: Спершу заповніть анкету на вид на проживання з гуманітарною метою на порталі SISMIGRA тут. Це основа вашого запиту на притулок.

  2. Запис на прийом у Федеральній поліції: Далі необхідно зареєструватися для прийому у Федеральній поліції. Це можна зробити онлайн через наступне посилання: записатися. Не забудьте зберегти підтвердження запису та роздрукувати його у форматі PDF.

  3. Заповнення необхідних декларацій: Вам потрібно буде заповнити та роздрукувати наступні документи, важливі для процедури: До цих документів долучіть копію вашого закордонного паспорта.

  1. Візит до відділення Федеральної поліції: З усіма підготовленими документами та підтвердженням запису приходьте у вказаний час до відділення Федеральної поліції. Адресу у Сан-Пауло можна знайти тут. Вам видасть протокол, після чого слід чекати виготовлення картки RNM.

Дотримуючись цих кроків, ви зможете законно оформити своє перебування в Бразилії. Бажаємо успіху та безпеки!


17 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page